Vi passer på jer og giver gode ferieoplevelser

Vi passer på jer og giver gode ferieoplevelser

Vi passer på jer og giver gode ferieoplevelser 1200 800 Jerriggaard

I disse tider, skal vi passe ekstra godt på hinanden. Vi skal forebygge smittespredning og være med til at sikre, at I kan holde en god ferie, weekend eller miniudflugt, selvom Corona lige nu hærger i Danmark og resten af verden.

Hvad betyder det for mit ophold på Jerriggaard i 2021?

  • Vi har ekstra fokus på rengøring, og bruger anbefalede produkter til at forebygge smittespredning imellem hvert ophold i vores lejligheder.
  • Vores fællesrum med legetøj, bøger og playstation er lukket – foreløbigt hele sæsonen, for at undgå evt. smittespredning imellem vores gæster. Vi sørger for forskelligt informationsmateriale og lidt rengøringsvenligt legetøj i hver enkelt lejlighed. I kan dog fortsat bruge alle vores udendørs faciliteter og legeplads, da smittespredningen ikke har så gode vilkår udenfor.
  • Hvis I bliver syge(coronarelateret) eller bliver nødt til at afbestille jeres reservation på grund af covid-19 eller myndighedernes restriktioner, så kan I gøre det gebyrfrit helt frem til ankomst. Herudover kan I afbestille gebyrfrit helt op til 30 dage før ankomst.

Vi glæder os til at tage imod jer.